Ingrids filt

Untitled

I höstas när min vän Jenny berättade att hon var gravid påbörjade jag projekt barnfilt.

Untitled

Jag började med små rutor, för jag tyckte det såg fint ut, och använde restgarner för att få en så multifärgad filt som möjligt. Jag följde inga mönster, utan hittade på lite som jag ville. Försökte dock se till att rutorna blev ungefär lika stora.
Untitled

Men när jag gjort en 50 rutor och la ihop dem insåg jag att det skulle ta på tok för lång tid att göra klart. Beslutade mig då för att köra 9 större rutor i mitten, och sen använda de små runtomkring.
Untitled

Många timmar framför tv-serier blev det innan den stod klar, alldeles lagom till att lilla bäbisen kom ut nu i juli. Hon fick namnet Ingrid, och jag fick vara med på förlossningen. Jag har skrivit lite om det, men det kommer upp senare i ett eget inlägg.

Nu väntar vi bara på att det ska bli lite kallare så filten kan användas, det går ju knappt att ha vanliga små kläder på sig som bäbis i denna sommarvärme!


Detta inlägg är med i Sypeppen – din syjunta på nätet! Fredrika och Josefine från Sew it Yourself är grundarna till Sypeppen, som finns till för att visa upp våra alster, fråga om råd och nätverka med andra härliga skapare. För mer information om Sypeppen och Sew it Yourself, klicka på saxen!

6 reaktioner till “Ingrids filt

  1. Så fin och personlig. Det är så härlig känsla att virka till någon liten bebis som ska komma 🙂 jag håller på med en filt just nu också.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s