Lindvalls

Min kära vän Emma gifte sig i helgen som var! Älskar numera bröllop ännu mer nu, än innan jag själv gifte mig. Tror det är för att jag liksom påminns om mitt eget, och hur kär jag är i min fru. Dagens oombedda tips till er alla: gift er! Det är kul!

Till bröllop vill en helst inte komma tomhänt, och jag kände att jag ville skapa något till dem som de kunde ha länge framöver. Då Robin skulle byta namn, gillade jag tanken på att de skulle få något handgjort med efternamnet på. Så det blev en liten tavla att hänga upp på valfritt ställe i huset.
Untitled
Började med att skriva på en post it (nöden har ingen lag) med blyerts, sedan fylla i med svart tusch och sätta dit den på baksidan av min syring där jag redan klämt in en stuvbit linnetyg.

Untitled
Sedan höll jag upp hela ringen mot en ljuskälla och kalkerade dit namnet + datumet.

Untitled
Till sist var det bara att brodera järnet. Det gick fort eftersom det var såpass litet och enkla stygn. Blev väldigt nöjd med resultatet, och hoppas brudparet uppskattar den också (de är på bröllopsresa så betvivlar att de hunnit öppna presenter än).

——————————————————————

Detta inlägg är med i Sypeppen – din syjunta på nätet! Fredrika och Josefine från Sew it Yourself är grundarna till Sypeppen, som finns till för att visa upp våra alster, fråga om råd och nätverka med andra härliga skapare. För mer information om Sypeppen och Sew it Yourself, klicka på saxen!

En reaktion till “Lindvalls

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s