Hösten som kom och gick

Hösten sa swooosch. Det gick fort och som i en dimma. Mitt jobb hade ett enormt projekt som slog väldigt hårt mot oss på IT-support, plus ett enormt haveri som tog veckor att åtgärda och städa upp. Vi jobbar fortfarande med det, men det har lugnat ner sig vilket är skönt och bra.
Jag tror att anledningen till att jag inte helt fallit ihop och påverkats alltför mycket är att jag varit iväg och tränat en gång i veckan, broderat och handarbetat mycket under mina lunchraster (=skärmpaus!), och tagit det lugnt på hemmafronten. Inte så mycket planer, inte så mycket resande eller kalasande. Stundvis har det känts tråkigt, men nu i efterhand kan jag se att jag inte hade orkat med ett högre tempo på fritiden.

Jag har under hösten fyllt år, firat min frus födelsedag, haft tre konserter med min lilla vokalensemble (och en fjärde bara 4 dagar före julafton). På en av konserterna fick jag även sjunga två solon, vilket var otroligt nervöst då det var mitt första soloframträdande på väldigt länge. Men det gick bra, och jag var nöjd och glad efteråt. Vi har tittat igenom närmare tre säsonger av Outlander, satt upp vårt lilla julhörn med julgran (det blev en liten i år, förra året hade vi en som knappt fick plats i julgransfoten!), ätit upp alla brysselkex jag bakade till min födelsedag.

En stor grej som hände denna höst var att vi blev fastrar igen, till en otroligt söt Cornelis. Honom ska vi få träffa till jul, och nu när det börjar närma sig börjar mitt tålamod tryta. Vill gosa NU!

Hursomhelst, det blev en liten uppdatering om hösten och varför det blev knäpptyst här. Förhoppningsvis kommer jag igång med att visa upp vad jag skapat och kanske skriva mer. Önskar att detta ska få bli en plats där jag kan få dela med mig av min kreativa sida. Min sång, mitt handarbete, mina ord.

Tills nästa gång – ha det så fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s