Nyårsmål

källa: Kindesign

Blev inspirerad av Flora att skriva ner lite nyårsmål. Håller verkligen med henne när hon skriver att nyårslöften lätt blir till tvång eller framkallar ångest om en bryter dem. Mål känns mer uppbyggande och positivt.

Mina mål för 2019:

  • Sticka ett par tunna sockor. Min mamma har alltid stickat tunna raggsockor och det är hög tid för mig att lära mig också.
  • Läsa tio böcker. Det är mindre än en bok i månaden. Borde verkligen inte vara omöjligt.
  • Spela piano lite varje dag. En sång eller två, före eller efter maten.
  • Sy mer klädesplagg. Är bra på små projekt, men större såsom en kjol eller en klänning blir ofta liggandes i den mentala projekthögen.
  • Vara lite roligare och mer avslappnad. Jag är en väldigt rolig person, men ofta sväljer jag skämt eller skriver inte de där roliga kommentarerna under en bild på sociala medier, på grund av tror det är onödigt/ingen är intresserad av min åsikt/ synvinkel. Mer sånt 2019 helt enkelt.
  • Träffa min familj lite oftare. De är ju så mysiga! Alla bor dessutom i hus, och det är rätt gött att spendera en helg i ett hus.

Tror det får räcka för detta år. Känns som bra mål, några är lätta andra är lite knepigare och kräver disciplin och/eller tålamod.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s