Jag har blivit med bokklubb!

Untitled

Hittills måste jag få säga att jag är nöjd med min insats av bokläsande för 2019. Nu är det mitten av februari och jag har hittills läst hela 3 böcker. Vet inte riktigt hur det hela skedde men vips så fanns där 2 fysiska böcker och 1 ljudbok i ”jag har läst”-högen.

Tänkte faktiskt lägga till en liten flik i menyn där jag samlar årets böcker, det kan vara roligt att ha och titta tillbaka på. Som en digital läsedagbok.

Men nu var det inte det jag skulle berätta, det var ju att jag har gått och bilvit med bokklubb! Min härliga vän Johanna som bor på annan ort (och kom med världsbäst lästips i detta inlägg) frågade om jag ville vara med i hennes bokklubb som hon har med två andra vänner. Vi väljer en bok, läser, och sedan kör vi konferenssamtal via Skype. Så himla smart och roligt! Jag är verkligen superglad att de ville ha med mig, för jag har gått och tänkt på sistone att det skulle vara mysigt att ha någon att dela böcker med.

Första boken jag är med och läser är De kommer att drunkna i sina mödrars tårar av Johannes Anyuru. Har kommit ungefär halva boken, och kan absolut inte läsa den på kvällen på grund av på tok för mycket intressanta och djupa trådar. Så idag lördag ska jag försöka läsa lite när det är dagsljus och lugn och ro.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s