Jobblördag

Idag har jag suttit på jobbet i fyra timmar. Tagit emot 18 samtal och hjälpt de fina apoteken med lite allt möjligt. Jag sitter alltså i en IT-support. Svarar på inkommande samtal, kopplar upp mig med fjärrskrivbord, klickar runt och löser problem på löpande band.
Det är ett väldigt roligt jobb, för det mesta. Jag får hjälpa till och använda hjärncellerna för problemlösning.

Ute lyser solen mot fasaderna på gatan mittemot, Ringvägen susar utanför de tjocka fönstren. Jag sitter i norrläge, så jag får njuta av sol som speglas i grannarnas fönster in på min egna datorskärm. En ska inte sitta med skärmarna mot ett fönster, på grund av en massa orsaker, men jag gör det ändå för vårt supportrum är ganska litet och vi skulle inte få plats annars.

Vi möblerade om i torsdags, och fick upp vår stora tv på väggen (den har stått uppepå en hög byrå, men nu skulle byrån bort så tv:n fick snällt hoppa upp på väggen och bli modern). Tv:n visar statistiken, antal besvarade samtal, antal missade samtal, hur lång tid den som är först i kö har fått vänta och så vidare.

Det blev öppnare i rummet efter ommöbleringen, och vi fick in en stor växt som förhoppningsvis kan hjälpa rummet att bli lite trevligare och rena luften. Mitt skrivbord fick dock stå kvar i hörnet, mitt favorithörn.

Jag har bästa platsen på hela kontoret brukar jag säga och skratta lite sådär härligt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s