(O)frivillig bloggpaus

Det händer saker här bakom, planer och framtid och drömmar. Snart kan vi ropa HEJ och dela med oss, men väntar lite till.

Jag har gjort så många saker i vår, vi hade Brädspelsmässa i Solna där jag och Katie var med i planeringsgruppen. Jag var marknadsassistent och hade hand om sociala medier, Katie marknadschef med största ansvaret kring merch.

Det var en rolig helg, och det kommer bli ett återkommande event. Om någon är nyfiken så är hemsidan tabletopgameexpo.com .

Katie har presenterat sin masteruppsats, men den blev inte godkänd denna gång. Hon kommer fila på den och gå upp med den igen vid senare tillfälle. Vi är inte imponerade av Uppsala Universitet och hur de har skött hennes masterutbildning, det finns så mycket att skriva om det så det får inte plats här.

Vi har varit på 40-årskalas för Nina, ettårskalas för lilla Margot och även kalas hos Celina och Patricia. Min brorson Cornelis barnvälsignades och det blev ett litet släktkalas i samband med den. Tycker om att familjen växer ♥️

Annars har jag jobbat, och tränat en gång i veckan. Älskar att träna nuförtiden, min hjärna mår så bra då! Häromdagen körde jag intervall på löpband i 20 minuter+uppvärmning och nedvarvning, och det kändes så skönt i kroppen – som att jag verkligen kände vad som hände i alla muskler. Väldigt spännande känsla.

Mmm, vilket spretigt inlägg. Men nu när jag har fått ner lite om vad som hänt känns det lättare att ta vid nästa gång, och kanske lite mer tankar och mer i realtid 🙃

Ha det fint, imorgon är det måndag och ny vecka 🌸

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s