Vi flyttar till England! đŸŽó §ó ąó „󠁟󠁧󠁿

Nu Àr det bestÀmt, vi flyttar till England i höst!

Förra Äret stÀllde vi in vÄr flytt, av lite olika anledningar. Men nu har vi bÀttre förutsÀttningar pÄ alla plan, och har bestÀmt oss för att nu kör vi! Vi har betalat deposition pÄ en liten möblerad studentlÀgenhet i centrala Durham, tio minuters gÄngvÀg till vÄra institutioner. Den Àr pÄ 24-25 m2, med kokvrÄ. Helt nybyggd fastighet, sÄ det finns inte sÄ mycket bilder att visa förutom CAD-mockups. hardy-studio

HÀr Àr lille rummet! Ska bli spÀnnande att flytta in. Bilden Àr frÄn StudentCastles hemsida.

Jag ska alltsÄ Àntligen fÄ arbeta med min kandidatexamen i musik, nÄgot jag har försökt fÄ till under de senaste fem Ären. Nu Àr det sÄ Àntligen dags, ser fram emot att fÄ bo i ett övningsrum, lÀsa musikhistoria tills ögonen blöder och kÀnna enorm frustration över diverse musikteori som inte sÀtter sig. Jag ska fÄ musicera med andra, i olika kör-sammanhang, kanske om jag hinner, till och med spela cello i en orkester? Blir alldeles bubblig inombords!

Katie ska studera historia, en ettÄrig förberedande researchmaster. SÄ om hon kÀnner för det kan hon ansöka vidare till en Filosofie doktor. Vi fÄr se vad som hÀnder!

SÄ nu blir det en sommar av intensivt planerande, för vi flyttar i slutet av september. HÀr ska sorteras, slÀngas, doneras och sÀljas. Det blir lÄnga listor, men vi har hittat ett planeringsverktyg som heter Trello som vi kommer anvÀnda oss av. Det Àr supersmidigt. Vi anvÀnde det mycket i planeringsgruppen för Tabletop Game Expo i vÄras.

Alla flytt-tips mottages tacksamt, speciellt för flyttar utomlands. BÄde jag och Katie har ju flyttat sÄ förut, men det finns alltid nya saker att lÀra sig. Jag kommer försöka skaka liv i bloggen en del för att behÄlla min svenska nÀr jag flyttar, Ätminstone i skrift. Vet att det hjÀlpte en del nÀr jag bodde i Georgia 2010-2012.

VÀlkommen att hÀnga med pÄ vÄrt stora Àventyr!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s