Två anledningar till att Internet är det finaste vi har

Jag vaknade förkyld, och trots dusch och te blev det inte bättre och jag fick ställa in min första volontärdag på Oxfam Book shop and Antiques. Klickade mig in på bloglovin och genom genier som Sandrabeijer, Bokhora och SofiaWood hittade jag inte mindre än två helt fantastiska saker på internet. Låt mig presentera:

An Ocean of Books

Screenshot 2020-08-26 at 13.13.07

Några genier har analyserat data och satt ihop en karta där författare har egna öar som är grupperade med liknande författare, deras böcker är orter och det finns såå mycket information om författarna och böckerna! In och klicka runt, värm ditt inre med boknörderi, det är du värd.

Nästa tips är WindowSwap

Screenshot 2020-08-26 at 11.56.59

Ibland vill man ju bara drömma sig bort, och här kan du slumpmässigt hoppa runt i hela världen och titta ut genom fönstret hos helt vanliga människor. Imorse hamnade jag i Grekland, Finlands skogar, Barcelonas gränder och Sydneys vackra hamnlandskap. I barcelona fanns det till och med ljud inspelat, världens mysigaste bakgrundsljud medan jag åt frukost i sängen!

Screenshot 2020-08-26 at 12.13.46Screenshot 2020-08-26 at 12.15.32

Tog en bra paus från början till slut av det här inlägget, så nu ska jag själv hoppa tillbaka till WindowSnap och titta ut genom slumpmässiga fönster! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s