Gardiner och ett draperi

img_3990

Jag har sytt! Äntligen har jag fått klart mina gardiner i köket. Det tog bara en månad eller två från idé till färdiga och upphängda. Men nu sitter de där, och hjälper mot insyn och solstrålar.

IMG_0169_Original

Såhär såg det ut när vi flyttade in, kallt å väldigt ”institutionsaktigt”. Tycker om att vi bott in oss och fått in värme i köket nu.

img_3988

Sen har jag fått upp ett draperi i hallen också. Otroligt skönt att slippa se cykeln där bakom. Tyget köpte jag i somras av en dam som sålde på facebook marketplace – en hel väska full med olika tyger för ynka 30 pund. Detta kommer ursprungligen från IKEA, och livar verkligen upp hela hallen! Vek in stadkanterna och fållade sedan breda fållar upptill och nertill, så inget direkt avancerat – men otroligt skönt att ha klart. Det får bli mitt bidrag till sypeppen denna månad som har tema Statement. Är ju sannerligen ett rejält stycke statement som man blir glad av varje dag.

——————————————————————

Detta inlägg är med i Sypeppen – din syjunta på nätet! Fredrika och Josefine från Sew it Yourself är grundarna till Sypeppen, som finns till för att visa upp våra alster, fråga om råd och nätverka med andra härliga skapare. För mer information om Sypeppen och Sew it Yourself, klicka på saxen!

Fredrikapåvinden

En reaktion till “Gardiner och ett draperi

  1. Men vilket MAGNIFIKT draperi! Önskar du fått tag i ännu mer av tyget så du kunnat stå i trappen med en matchande klänning!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s